Verkkokauppa

Ihka Clothing Oy on valmistaa Suomessa ekologisia lastenvaatteita, ja myy niitä verkkokaupassa sekä omassa putiikissaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Juuri perustetulla yrityksellä ei ollut aiempaa verkkosivua tai -kauppaa olemassa.

Sivuston tavoite: Yritykselle haluttiin luoda verkkokauppa lastenvaatteiden, kankaiden sekä muiden yrityksen myymien tuotteiden myyntikanavaksi.

Toteutus: Responsiivisessa ja SSL-suojatussa verkkokaupassa käytettiin yritykselle jo aiemmin määriteltyä värimaailmaa sekä typografiaa. Yrityksellä oli valmiita kuvia tuotteista, jotka ensimmäisenä olivat tulossa verkkokauppaan ja Ihka Clothing pystyi myös ottamaan itse laadukkaat fiilis ja tuotekuvat. Laadukkaiden tuote- ja fiiliskuvien sekä tuotetekstien nopea saatavuus nopeutti myös itse sivuston rakentamista. Verkkokaupan maksupalvelun hoitaa Paytrail, joten asiakkaalla on valittavanaan todella kattava valikoima maksutapoja. Yrittäjä itse oli hyvin aktiivisesti mukana jo sivuston rakentamisvaiheessa, mikä on loistava asia, sillä samalla yrittäjä oppi jo paljon WordPress -sivuston sekä itse verkkokaupan tuotteiden hallinnasta.

Suuri kiitos Laura ja Ihka Clothing Oy yhteistyöstä!

Valmis sivusto: ihkaclothing.fi

Teippaukset

Ihka Clothing Oy:n toimitiloihin Rytmikorjaamolla suunniteltiin teippaukset oveen, ikkunoihin sekä seinään sisälle. Suunnittelu sekä aineisto tehtiin meillä ja teippien tulostus sekä asennus hoidettiin taas yhteistyökumppanin kautta.

Yrityksen kotisivut: ihkaclothing.fi

Palvelut: