Painotuotteiden sekä digitaalisen mainonnan suunnittelu ja aineiston muodostaminen luonnistuu vuosien kokemuksella. Aiemmalla työnantajallani hoidin reilut 10-vuotta ison vapaa-ajan yrityksen printtiin ja verkkoon tulevan mainonnan toteuttamisen ja osittain sen suunnittelun. Nyt saan onnekseni jatkaa oman yritykseni puitteissa tätä työtä uusien asiakkaitteni kanssa. Työkaluinani on uusimmat Adobe -ohjelmistot sekä CorelDRAW Graphic Suite 2017 -ohjelmistokokonaisuus.

Ota yhteyttä, jos esimerkiksi lehti-, screeni- tai verkkomainoksesi kaipaa tekijää!

Mikä printti?

Printillä tarkoitetaan tässä haluamaasi painettua materiaalia. Esimerkiksi lehtimainokset, flyerit, tarrat, käyntikortit jne. painettavien tuotteiden suunnittelu ja aineiston muodostaminen hoituu meillä.

Painotuotteiden (esim. tarrat, käyntikortit) painatus on ulkoistettu alan ammattilaisilla, mutta kaiken saat jättää halutessasi meidän huoleksemme. Saat siis halutessasi KOKO -painotuotteen toteutuksen valmiina käyttöösi.

Ota yhteyttä, jos printtimainontasi kaipaa tekijää!

Mikä digi?

Digillä tarkoitetaan tässä haluamaasi verkkoon tai screeneille tuotettua materiaalia. Esimerkiksi erikokoiset bannerit ja screeneille tulevien mainosten suunnittelu ja aineiston muodostaminen onnistuu meillä.

Videokuvaan emme ole itse keskittyneet, mutta loistavien yhteistyötahojemme kautta myös videomainokset ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä, jos digimainontasi kaipaa tekijää!

Esimerkkejä toteutuksista