Verkkosivujen parissa olen toiminut jo noin 20-vuotta erilaisissa teknisissä ympäristöissä. Nykyisin toteutan sivustot pääasiassa WordPress -alustalle, joka on hyvin muokattavissa asiakkaan tarpeisiin. Kaikki tekemäni verkkosivut ovat tietysti responsiivisia, eli toimivat mobiililaitteilla. Verkkosivustot ja some kulkee käsikädessä, joten onhan nykyisellä sivustollasi myös sosiaalinen mediasi näkösällä? Voin hoitaa verkkosivujen suhteen yrityksellesi / yhteisöllesi kaiken alusta loppuun. Eli hoitaa Teille domainin, palvelin tilan ja tietysti itse verkkosivuston.

Verkkokauppaan pääsin sisälle todella hyvin aiemmalla työnantajallani, jonka verkkokauppa projekti oli vastuullani. Ko. verkkokaupassa päästiinkin vuosittain erittäin hyviin kasvulukemiin ja myynti olikin viimeisenä vuotena merkittävä isonkin liikkeen mittakaavassa. Yrityskaupan myötä ko. verkkokauppa jouduttiin sulkemaan, mutta tietoa jäi paljon oikeista ja vääristä ratkaisuista verkkokaupan suhteen. Tätä tietoa olenkin valmis nyt jalostamaan esimerkiksi Sinulle ja Sinun verkkokaupallesi! Verkkokauppa on todella hyvä lisä kivijalkakaupalle, loistava myyntikanava käsityöläiselle ja voi toimia myös pienimuotoisena verkkosivustosi yhteydessä! Voin hoitaa myös verkkokaupan suhteen yrityksellesi / yhteisöllesi kaiken alusta loppuuun. Eli hoitaa Teille domainin, palvelin tilan ja tietysti itse verkkokaupan. Kaikki verkkokaupat tehdään tietysti toimiviksi myös mobiililaitteilla eli ovat responsiivisia. Verkkokaupan suhteen on syytä myös miettiä digimainontaa sekä sosiaalisen median hyödyntämistä.

Jos haluat laadukkaan ja varmatoimisen ylläpidon sivustollesi tai verkkokaupallesi, niin suosittelen ylläpitokumppaniani WP-palvelua. WP-palvelu on WordPress-verkkosivustoille optimoitu hosting- ja ylläpitoratkaisu. Se huolehtii sivustojen nopeudesta, turvallisuudesta ja teknisestä toimivuudesta. WP-palvelun tuottaa Seravo Oy, joka on erikoistunut avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin ja palveluihin. WP-palvelunkin voin hoitaa Teille tietysti valmiina!

Ota yhteyttä, jos verkkosivusi tai verkkokauppasi kaipaa tekijää!

Verkkosivut

Yhteistyössä on voimaa! Verkkosivut tehdään aina yhteistyössä juuri Sinun kanssasi, juuri Sinun yrityksellesi / yhteisöllesi. Asikaslähtöisyys on meille tärkeää, siksi kunnioitammekin sinun näkemyksiäsi myös verkkosivujen suhteen. Yhteisten palaverien ja yhteydenottojen tuloksena saadaan yhteinen näkemys verkkosivujenne tehtävästä, sisällöstä ja ulkonäöstä. Luodaanko yhdessä jotain uutta yrityksellenne?

Ota yhteyttä, jos verkkosivunne kaipaavat uudistusta tai niitä ei ole lainkaan!

Verkkokauppa

Tehdään juuri Sinun yrityksellesi sopiva verkkokauppa, joka vastaa asiakkaittesi tarpeeseen! Asiakkaalle verkkokaupan luotettavuus, käytettävyys ja selkeys ovat pääasioita, joista verkkokauppaa suunniteltaessa tulee pitää kiinni. Myytävät tuotteet tulee olla selkeästi kuvattuja sekä tuotetiedot tulee olla paikkaansa pitäviä. Rehellisyys sekä toimiva ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kivijalkaliikkeen lisäksi myös verkkokaupassa pitkälle vieviä arvoja.

Ota yhteyttä, jos yrityksenne verkkokauppa kaipaa tekijää!

Esimerkkejä toteutuksista