KOKO-Markkinoinnin kautta saat yritystekstiilit. T-paidat, hupparit, takit, työvaatteet, liikelahjat... painettuna tai brodeerattuna logollasi tai tekstilläsi.
Vaihtoehtoja on erittäin paljon, joten ota yhteyttä tai tule käymään Tuottajantiellä Seinäjoella, niin katsotaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Yritystekstiilit | Sähkö-Pyry | KOKO-Markkinointi

Paidat painettuna

KOKO-Markkinoinnin kautta saat yrityksellesi / yhteisöllesi paidat painettuna logollasi, tekstillä tai vaikka molemmilla.

Paidoista löytyy todella paljon vaihtoehtoja t-paidoista collegepaitoihin, edullisimmista laadukkaimpiin. Valikoimasta löytyy siis varmasti myös teille sopiva vaihtoehto.

Logosi tai tekstisi voidaan painaa paitaan silkkipainomenetelmällä, siirtokuvana (esim. kuvassa oleva Sähkö-Pyryn paita) tai brodeerattuna. Painotyön ja brodeerauksen olen ulkoistanut alan ammattilaisille Seinäjoella.

Kiinnostuitko ota yhteyttä, niin katsotaan mikä paita teille olisi sopiva!

Yritystekstiilit | LVI-Kangas | KOKO-Markkinointi

Lippalakit ja pipot painettuna

KOKO-Markkinoinnin kautta saat yrityksellesi / yhteisöllesi myös lippikset ja pipot painettuna logollasi, tekstillä tai vaikka molemmilla.

Lakeistakin löytyy paljon vaihtoehtoja monesta eri mallista ja väristä - edullisimmista laadukkaimpiin. Kesällä lippikset ja talvella pipot ovat myös loistava mainostuote jaettavaksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille.

Logosi tai tekstisi voidaan painaa lakkiin siirtokuvana tai brodeerattuna (esim. kuvassa oleva LVI-Kangas Oy lippalakki). Painotyön ja brodeerauksen olen ulkoistanut alan ammattilaisille Seinäjoella.

Kiinnostuitko ota yhteyttä, niin katsotaan mikä olisi Teille sopiva vaihtoehto!

NURMO -paita | KOKO-Markkinointi

| KOKO-special |

NURMO -paita

Tyylikäs NURMO -paita tehtiin yhteistyössä Nurmon Jymyn salibandy miesten edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2017-18. Paidan myynnistä saaduilla tuloilla pystytään kattamaan osa talven pitkistä pelimatkoista.

Paitaa voi tilata Nurmon Jymyn salibandy edustuksen pelaajilta tai ostaa KOKO-Markkinoinnin toimistolta. Myös Jymyn kotipeleissä on paitaa myynnissä.

Paita on hyvä esimerkki yhteistyöstä, jota KOKO-Markkinointi voi tehdä urheiluseurojen kanssa. Ota yhteyttä, niin keksitään yhdessä Teidän seurallenne / joukkueellenne / yhdistyksellenne tapa kerätä rahaa normaalin sponsorien etsimisen lisäksi.

NURMO -hiirimatto | KOKO-Markkinointi

| KOKO-special II |

NURMO -hiirimatto

Myös NURMO -hiirimatto tehtiin yhteistyössä Nurmon Jymyn salibandy miesten edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2017-18. Hiirimaton myynnistä saaduilla tuloilla katetaan osa talven pitkien pelimatkojen kuluista.

Hiirimattoa voi tilata Nurmon Jymyn salibandy edustuksen pelaajilta tai ostaa KOKO-Markkinoinnin toimistolta.

Ota yhteyttä, niin keksitään yhdessä Teidän seurallenne / joukkueellenne / yhdistyksellenne tapa kerätä rahaa normaalin sponsorien etsimisen lisäksi.

Esimerkkejä toteutuksista