Verkkosivut

Joupiskan verkkosivujen ulkonäkö ja sisältö kaipasi rinteiden sekä ravintolan osalta päivitystä. Lisäksi asiakkaille ei ollut kovin selkeästi ilmoitettu, mikä toiminta Joupiskalla kuuluu rinteelle ja mikä ravintolalle. Tämä johtui myös osaksi siitä, että varsinkin mobiilissa yhteystiedot eivät olleet helposti löydettävissä.

Sivuston tavoite: luoda selkeät verkkosivut, joista asiakkaan on helppo löytää Joupiskan rinteiden aukioloajat, tiedot, hinnat sekä yhteystiedot. Ravintola Joupiskan osalta uuden sivuston on myös tarkoitus selkeyttää ravintolan tarjoamien palveluiden sekä yhteystietojen löytämistä. Sivustoston oli määrä olla valmiina ennen laskettelukauden 2017-18 alkua.

Toteutus: sivusto toteutettiin WordPress alustalle Alante Pro teemalla. Uusi responsiivinen sivusto saatiin selkeämmäksi sekä rinteiden, että ravintolan osalta asiakasta tyydyttävällä lopputuloksella. Värityksen osalta jatkettiin Joupiskan sinisellä tunnusvärillä ja kuvia tuotiin sivustolle aiempaa enemmän. Kuvia tarkoitus on myös uusia vielä laskettelukauden alettua. Ja projektin aikataulussa tietenkin pysyttiin.

Valmis sivusto: joupiska.fi

 

Palvelut: