Verkkosivut

Perinteikäs Nurmon Jymy salibandyn miesten edustusjoukkue kaipasi omaa verkkosivustoa helpottamaan markkinointiaan ja divarissa pelaavan edustusjoukkueen esille tuomista.

Sivuston tavoite: Luoda edustusjoukkueelle oma koti, josta löytyy helposti tiedot joukkueen otteluista, pelaajat, uutiset sekä yhteystiedot. Uusi verkkosivusto tulee tietysti olla ensisijaisesti mobiilissa toimiva.

Toteutus: Nurmon Jymyn väreillä toteutettu responsiivinen ja SSL-suojattu sivusto toteutettiin WordPress -pohjalle. Sivustolta löytyy nyt helposti kaikki tarvittava ja käytettävissä oleva tieto edustusjoukkueen taustojen yhteystiedoista pelaajiin ja joukkueen uutisiin sekä otteluihin. Edustusjoukkueen historia osioon on tällä hetkellä kerättynä joukkueen päävalmentajat kautta aikojen, uusi ja vanha logo sekä muutamia joukkuekuvia. Joukkueen vahvasti käyttämä sosiaalinen media tuotiin myös verkkosivuille vahvasti mukaan Facebook, Twitter sekä Instagram feedeinä. Ja tietysti jo aiemmin Jymyn ja KOKO-Markkinoinnin yhteistyössä toteutettu NURMO -paita tuotiin myös sivustolla esiin.

Valmis sivusto: jymysalibandy.fi

Jymy salibandy some | KOKO-Markkinointi

Some-markkinointi

Nurmon Jymyn miesten salibandyjoukkue pelaa divarissa. Pitkät perinteet salibandyssa omaavan seuran edustusjoukkue haluaa kehittää toimintaansa entistä paremmaksi ja palvella joukkueen lisäksi yleisöä, yhteistyökumppaneitaan ja koko salibandy-yhteisöä entistä paremmin pitkäjänteisellä toiminnalla.

Pitkäjänteisen projektin on tarkoitus tuoda joukkuetta ja sen pelaajia tunnetuksiksi oman seuran ja kannattajien joukossa, muille laji-ihmisille sekä nykyisille, että uusille yhteistyökumppaneille. Tarkoituksena on kehittää erilaisia yhteistyömalleja, joissa sekä seura, että yhteistyökumppani hyötyvät. Ajatuksena on myös tuoda salibandyväelle esiin seuran pitkä ja menestyksekäs historia salibandykentillä.

Jymy Salibandy Facebookissa: facebook.com/jymysalibandy
Jymy Salibandy Instagramissa: instagram.com/njsalibandy

Jymy salibandy NURMO -paidat | KOKO-Markkinointi

NURMO -paita

Tyylikäs NURMO -paita tehtiin yhteistyössä Nurmon Jymyn salibandy miesten edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2017-18. Paidan myynnistä saaduilla tuloilla pystytään kattamaan osa talven pitkistä pelimatkoista.

Paita on hyvä esimerkki yhteistyöstä, jota KOKO-Markkinointi voi tehdä urheiluseurojen kanssa. Ota yhteyttä, niin keksitään yhdessä Teidän seurallenne / joukkueellenne / yhdistyksellenne tapa kerätä rahaa normaalin sponsorien etsimisen lisäksi.

Paitaa voi tilata Nurmon Jymyn salibandy edustuksen pelaajilta tai ostaa KOKO-Markkinoinnin toimistolta. Myös Jymyn kotipeleissä on paitaa myynnissä.

Palvelut: