Verkkosivut

Seinäjoen Mimmiliiga eli SeMi on perinteinen tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut seura Seinäjoelta. Seuran verkkosivut olivat jääneet auttamattomasti vanhoiksi ja mikäs sen mukavampi työtehtävä, kuin alkaa uudistaa urheiluseuran verkkosivuja.
 
Sivuston tavoite: Luoda SeMille SSL-suojatut ja responsiiviset verkkosivut, jotka tuovat selkeästi ja helposti esille seuran toimintaa, turnauksia sekä joukkueita.
 
Toteutus: SeMin uusi responsiivinen ja SSL-suojattu sivusto toteutettiin WordPress -pohjalle. Seuran vanhalta verkkosivustolta käytiin läpi uudelle verkkosivustolle siirrettävä aineisto. Joukkueiden omat sivut tehtiin nyt käyttäjäystävällisemmäksi, kun kaikki ko. joukkueen tieto on aina samalla sivulla. Samoin myös monilla muilla uuden sivuston sivuilla saatiin asioita huomattavasti yksinkertaisemmin esille, kuin vanhalla sivustolla. Uudelle sivustolle saatiin myös kohtuullisesti kuvia joukkueista sekä fiiliskuvia. myClubin kautta sivustolle saatiin tuotua joukkueiden kuukausikalenterit ja etusivulle seuran pelikalenteri. Pienellä CSS-koodauksella saatiin myös kalenterien värit sivuston mukaiseksi.
 
Suuri kiitos Jani ja Jouni hyvästä yhteistyöstä projektin aikana!
 
Valmis sivusto: semi.fi

Palvelut: